Dobro došli na stranice 4.c!


4.c ima 29 učenika koje podučava učiteljica Sandra Poje.
DJEČACI: Bernando, Filip, Karlo, Leon, Luka, Marija Đ., Matija Š., Martin
DJEVOJČICE: Ana Č., Ana K., Anamarija J., Anamarija O., Anja, Barbara, Dora P., Dora R., Iva, Ivana N., Ivana Š., Jana, Josipa, Karmen, Katja, Lorena, Lorenia, Lucija, Marija, Mihaela, PatricijaŠKOLSKA GODINA 2008./2009.

PROJEKT "ZANIMANJA U NAŠOJ OBITELJI"
Tijekom ožujka radili smo na projektu "Zanimanja u našoj obitelji". Najprije smo imali zadatak kod kuće napraviti rodoslovna stabla u kojima smo uz ime člana obitelji morali upisati i njegovo zanimanje te istražiti kojim se poslovima bave naši susjedi, prijatelji, kumovi i drugi ljudi s kojima se naša obitelj druži. Zatim smo posjetili nekoliko roditelja na njihovom radnom mjestu: mamu Silvu u prodavaonici cipela, mamu Silvanu u glabenoj školi, Ivaninu mamu na tržnici, tatu Berislava u automehaničarskoj radionici, Janinog tatu koji je veterinar. Postavljali smo im mnoga pitanja o njihovom poslu i naučili što je kanon, da su zdravije cipele od prave kože, probali smo skidati gume, saznali koje su bakterije opasne i još mnogo toga. Svatko je od nas napisao i sastavak o zanimanju kojim bi se htjeli baviti kad odrastemo.
Slijedila je izrada plakata i uvježbavanje predstavljanja našeg rada roditeljima.
27. ožujka predstavili smo projekt roditeljima. Imali smo tremu, ali svi smo bili jako dobri i dobili petice. Roditelji su bili jako ponosni na nas.
(D.R.)


Projekt_Zanimanja.JPG

Naši radovi:

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

20.jpg


Lektira u slici:
11.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg